vuurtoren in de ochtendschermering

Werkgroep Vuurtoren

Vrijwilligersorganisatie evenementen

logo 1970 breed

Vrijwilligersorganisatie evenementen

logo 1970

Vrijwilligersorganisatie evenementen

 

 

Contacteer ons

De vrijwilliger staat centraal ...

De ledenvereniging van vrijwilligers

De Werkgroep Vuurtoren was en is nog steeds een ledenvereniging. Vrijwilligers spannen zich in en nemen specifieke initiatieven om de Vuurtorenwijk extra actief te houden. De bestuursploeg met zestal personen beoogt activiteiten die de samenhorigheid in de werkgroep en in de wijk verbeteren.

Geen vrijwilligersvereniging zonder vrijwilligers, dat is nogal evident. Hun actieve inzet staat garant voor de nodige hulp bij het organiseren van de evenementen. Naast deze vrijwilligers kan de bereidwillige bevolking ook deelnemen aan de diverse activiteiten, in het kader van een ontspanningsnamiddag of -avond voor de hele familie.

Vrijwilligers gevraagd

Op tijd en stond eens de teugels lossen en op een feestje gelukkige momenten ervaren zorgt voor het algemeen welzijn van de mens. Zo raakt je vlugger aan de praat met iemand en je steekt eens de handen uit de mouwen om iets aangenaams te helpen realiseren. Een zinvolle inzet in zijn of haar vrije tijd als vrijwilliger is een mooie ervaring en maakt een mens gelukkiger. Nieuwe kandidaten zijn steeds van harte welkom.