vuurtoren in de ochtendschermering

Koninklijke Werkgroep Vuurtoren

Vrijwilligersorganisatie evenementen

logo 1970 breed

Vrijwilligersorganisatie evenementen

logo 2021

Vrijwilligersorganisatie evenementen

 

 

 

ZEER GESLAAGD FEEST AAN DE VOET VAN LANGE NELLE

Zaterdagavond 4 september 2021 is er eentje om niet te vergeten! Mooi nazomerweer gecombineerd met goede live optredens en een drankje naar keuze: wat moet een mens méér hebben?

 

optreden in de avond

 

Ondanks de beperkte Coronamaatregelen (toegang via het COVIDSafeTicket) zijn naar schatting ca. 420 enthousiastelingen afgezakt naar de Oosteroever om er mooie momenten te beleven. Een goede sfeer, goede ambiance en ondanks de wind goede weersomstandigheden hebben er toe bijgedragen dat het goed was.

Ook de komst van de burgemeester was een welgekomen steun en was voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn en biedt leuke perspectieven voor de toekomst.

Een welgemeend en hartelijk woord van dank aan alle medewerkers voor hun tomeloze inzet en harde werk in de voorbereiding, tijdens het event en na het event: op zaterdagavond na de optredens, op zondagmorgen én ook op maandagmorgen waren ze present om de afbouw in goede banen te leiden!! Als een trotse en fiere voorzitter wil ik hierbij aan iedereen zéér hartelijk een grote DANK U WEL uitspreken!! Jullie waren echt fantastisch!! Dat geeft mij als voorzitter moed en kracht om de toekomst rooskleurig en positief in te zien .......

Op naar het volgend event!

Namens de Koninklijke Werkgroep Vuurtoren,

Emiel BRAECKMAN - Voorzitter